Batshuayi Galatasaray - Galatasaray istemişti! Michy Batshuayi'nin transferi ... : Valencia'nın sezon başında chelsea'den kiraladığı belçikalı forvetin, bileti kesildi.. Bu sözler takımın teknik valencia teknik direktörü marcelino, adı galatasaray'la anılan michy batshuayi'yle yollarını ayırmak. Adı galatasaray ile anılan michy batshuayi için valencia teknik direktörü marcelino, ''herkesin iyiliği için batshuayi'yi göndermek istiyoruz. Tahkim kurulu'ndan fenerbahçe ve galatasaray'a ret! Chelsea'nin golcüsü michy batshuayi, belçika'da bir halı sahada, galatasaray formasıyla sezon başında marsilya'dan 39 milyon euro karşılığında chelsea'ye transfer olan michy batshuayi. Michy batshuayi football render 71336.

Batshuayi, geçtiğimiz nisan ayında oynadığı bir halı saha maçında galatasaray forması ile görüntülenmiş ve oldukça dikkat çekmişti. Batshuayi'nin yıllık kazancının 4 milyon euro civarında olduğu bildirildi. Devre arası transfer döneminde forvet mevkisine takviye yapmak isteyen galatasaray'da flaş isim gündeme geldi. Tahkim kurulu'ndan fenerbahçe ve galatasaray'a ret! Galatasaray forvet i̇çin çalışmalarını hızlandırdı:

Sabri Galatasaray'a dönmek istiyor
Sabri Galatasaray'a dönmek istiyor from kralspor.ensonhaber.com
January transfer deadline day news. La liga ekiplerinden valencia forması giyen michy batshuayi'nin ismi galatasaray'la anılıyor. Valencia'nın sezon başında chelsea'den kiraladığı belçikalı forvetin, bileti kesildi. İskandinav ve baltık ülkelerde fizik ve kondüsyon. Adı galatasaray ile anılan michy batshuayi için valencia teknik direktörü marcelino, ''herkesin iyiliği için batshuayi'yi göndermek istiyoruz. 35'lik drogba'lar yerine bu tarz adamlara yönelmemiz lazım artık. Batshuayi'nin yıllık kazancının 4 milyon euro civarında olduğu bildirildi. Batshuayi'nin yıllık kazancının 4 milyon euro civarında olduğu bildirildi.

Batshuayi'nin yıllık kazancının 4 milyon euro civarında olduğu bildirildi.

Galatasaray'dan batshuayi bombası l %30 i̇ndirimi kabul eden futbolcular l galatasaray. Galatasaray'da gomis'in satılmasının ardından yılan hikayesine dönen forvet transferinde yeni bir isim daha gündeme geldi. Batshuayi attığı goller ve asistler (galatasaray 'ın yeni golcüsü). Tahminimce 10 milyon euro'dan aşağı açmazlar kapıyı. Michy batshuayi football render 71336. Bu sözler takımın teknik valencia teknik direktörü marcelino, adı galatasaray'la anılan michy batshuayi'yle yollarını ayırmak. Batshuayi'nin denayer'den aldığı galatasaray formasıyla çekilen fotoğrafları sosyal medyada sarı kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı. Ama artık galatasaray'ın bu oyuncuları alabilecek gücü ve statüsü var. Batshuayi, geçtiğimiz nisan ayında arkadaşları ile oynadığı halı saha maçında galatasaray forması ile görüntülenmiş ve oldukça dikkat çekmişti. Batshuayi galatasaray ile ilgili son dakika haberleri mi arıyorsunuz? Bazı taraftarlar forvet arayan sarı kırmızılı yönetime attıkları tweetlerle. Batshuayi, geçtiğimiz nisan ayında oynadığı bir halı saha maçında galatasaray forması ile görüntülenmiş ve oldukça dikkat çekmişti. Michy batshuayi maçtan önce ısınırken gülerken objektiflere yakalanıyor.

Öte yandan batshuayi'nin galatasaray formasıyla çekilen fotoğrafları sosyal medyada sarı kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı. Defansa takviye yapan galatasaray yönetimi, golcü transferi için de çalışmalarını hızlandırdı. Tahminimce 10 milyon euro'dan aşağı açmazlar kapıyı. Galatasaray formasi gi̇ymi̇şti̇ batshuayi, geçtiğimiz nisan ayında oynadığı bir halı saha maçında galatasaray forması ile görüntülenmiş ve oldukça dikkat çekmişti. Michy batshuayi maçtan önce ısınırken gülerken objektiflere yakalanıyor.

Beşiktaş'ın yeni transferi Batshuayi Galatasaray ...
Beşiktaş'ın yeni transferi Batshuayi Galatasaray ... from img.piri.net
Devre arası transfer döneminde forvet mevkisine takviye yapmak isteyen galatasaray'da flaş isim gündeme geldi. İspanyol basınında yer alan haberlerde. Adı galatasaray ile anılan michy batshuayi'nin i̇spanya macerası çok kısa sürdü. Adı galatasaray ile anılan michy batshuayi için valencia teknik direktörü marcelino, ''herkesin iyiliği için batshuayi'yi göndermek istiyoruz. Galatasaray'da gomis'in satılmasının ardından yılan hikayesine dönen forvet transferinde yeni bir isim daha gündeme geldi. Chelsea'nin golcüsü michy batshuayi, belçika'da bir halı sahada, galatasaray formasıyla görüntülendi. Defansa takviye yapan galatasaray yönetimi, golcü transferi için de çalışmalarını hızlandırdı. Bazı taraftarlar forvet arayan sarı kırmızılı yönetime attıkları tweetlerle.

İspanyol basınında yer alan haberlerde.

Bazı taraftarlar forvet arayan sarı kırmızılı yönetime attıkları tweetlerle. Kısa süre içerisinde bu konuda. Genç futbolcunun başka bir takıma. Batshuayi, geçtiğimiz nisan ayında arkadaşları ile oynadığı halı saha maçında galatasaray forması ile görüntülenmiş ve oldukça dikkat çekmişti. Dünyaca ünlü yıldızı falcao'ya arap kulüplerinin yoğun ilgili olan galatasaray'da. Galatasaray'dan batshuayi bombası l %30 i̇ndirimi kabul eden futbolcular l galatasaray. Chelsea'nin golcüsü michy batshuayi, belçika'da bir halı sahada, galatasaray formasıyla görüntülendi. Batshuayi'nin yıllık kazancının 4 milyon euro civarında olduğu bildirildi. İspanyol basınında yer alan haberlerde. Fenerbahçe ve galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan chelsea'nin forveti batshuayi'nin geleceği hakkında teknik direktör antonio conte açıklamalarda bulundu. Ama artık galatasaray'ın bu oyuncuları alabilecek gücü ve statüsü var. Galatasaray'da gomis'in satılmasının ardından yılan hikayesine dönen forvet transferinde yeni bir isim daha gündeme geldi. Defansa takviye yapan galatasaray yönetimi, golcü transferi için de çalışmalarını hızlandırdı.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde trt spor'dan ersin düzen'in haberine göre, galatasaray valencia'da kiralık olarak forma. Batshuayi'nin yıllık kazancının 4 milyon euro civarında olduğu bildirildi. Defansa takviye yapan galatasaray yönetimi, golcü transferi için de çalışmalarını hızlandırdı. Michy batshuayi maçtan önce ısınırken gülerken objektiflere yakalanıyor. Bazı taraftarlar forvet arayan sarı kırmızılı yönetime attıkları tweetlerle.

Fenerbahçe ve Galatasaray Batshuayi'nin Peşinde! İşte ...
Fenerbahçe ve Galatasaray Batshuayi'nin Peşinde! İşte ... from img-s1.onedio.com
Adı galatasaray ile anılan michy batshuayi'nin i̇spanya macerası çok kısa sürdü. January transfer deadline day news. Valencia'nın sezon başında chelsea'den kiraladığı belçikalı forvetin, bileti kesildi. Batshuayi, geçtiğimiz nisan ayında oynadığı bir halı saha maçında galatasaray forması ile görüntülenmiş ve oldukça dikkat çekmişti. Galatasaray'dan batshuayi bombası l %30 i̇ndirimi kabul eden futbolcular l galatasaray. Batshuayi attığı goller ve asistler (galatasaray 'ın yeni golcüsü). Devre arası transfer döneminde forvet mevkisine takviye yapmak isteyen galatasaray'da flaş isim gündeme geldi. Galatasaray forvet i̇çin çalışmalarını hızlandırdı:

Ama artık galatasaray'ın bu oyuncuları alabilecek gücü ve statüsü var.

Bazı taraftarlar forvet arayan sarı kırmızılı yönetime attıkları. Batshuayi, geçtiğimiz nisan ayında oynadığı bir halı saha maçında galatasaray forması ile görüntülenmiş ve oldukça dikkat çekmişti. Kısa süre içerisinde bu konuda. Devre arası transfer döneminde forvet mevkisine takviye yapmak isteyen galatasaray'da flaş isim gündeme geldi. Galatasaray'dan batshuayi bombası l %30 i̇ndirimi kabul eden futbolcular l galatasaray. Chelsea'nin golcüsü michy batshuayi, belçika'da bir halı sahada, galatasaray formasıyla görüntülendi. Ama artık galatasaray'ın bu oyuncuları alabilecek gücü ve statüsü var. Galatasaray'da gomis'in satılmasının ardından yılan hikayesine dönen forvet transferinde yeni bir isim daha gündeme geldi. Cerekan 2 yıl önce galatasaray haddine göre transferler yapmalı. Batshuayi attığı goller ve asistler (galatasaray 'ın yeni golcüsü). Chelsea'nin golcüsü michy batshuayi, belçika'da bir halı sahada, galatasaray formasıyla sezon başında marsilya'dan 39 milyon euro karşılığında chelsea'ye transfer olan michy batshuayi. Defansa takviye yapan galatasaray yönetimi, golcü transferi için de çalışmalarını hızlandırdı. 35'lik drogba'lar yerine bu tarz adamlara yönelmemiz lazım artık.

Devre arası transfer döneminde forvet mevkisine takviye yapmak isteyen galatasaray'da flaş isim gündeme geldi batshuayi. Batshuayi, geçtiğimiz nisan ayında arkadaşları ile oynadığı halı saha maçında galatasaray forması ile görüntülenmiş ve oldukça dikkat çekmişti.